Login Klantenportaal
Promese - onze bedrijfscultuur
Menu

 

Home > Werken bij

Werken bij Promese

Promese is continu in beweging en we zijn ons ervan bewust dat onze medewerkers de basis zijn van het succes. Aan ons team hebben we te danken dat we dagelijks een groeiende hoeveelheid klanten mogen bedienen. De klant staat centraal en we willen dat iedereen in de organisatie beseft dat ze een bijdrage leveren aan de klanttevredenheid. Dat betekent hard werken, maar natuurlijk gaat dit op de werkvloer hand in hand met een gezonde dosis (Brabantse) gezelligheid op z’n tijd.

We zijn altijd op zoek naar medewerkers met kennis van zaken, zodat je mee kunt denken in de processen. Wij leren van onze klanten waar de wensen van hun markt liggen en hoe wij daarop kunnen inspelen, maar daarnaast leren we ook graag van onze eigen medewerkers. Promese vindt het belangrijk als medewerkers zich verbonden voelen met de organisatie en daarnaast het ook in zich hebben om anderen te stimuleren.

Promese kent een platte organisatiestructuur en de lijnen zijn kort. Dit geldt ook bij de contacten met onze klanten. Zij kiezen vaak voor direct contact met het warehouse team, zo blijft communicatie helder en worden zaken snel opgepakt. We houden van openheid en eerlijkheid, oftewel no-nonsense en toegankelijkheid. Durf te vragen en vertel het als iets beter kan. Openheid vertaalt zich ook naar de fysieke werkvloer waar bijvoorbeeld het kantoorpersoneel in één grote kantoortuin werkt.

Naast het feit dat de organisatie groeit en beweegt, heeft elke klant een eigen wensenpakket waar we onze processen en dus werkzaamheden op aanpassen. Dat is leuk en uitdagend, maar het moet wel bij je passen. Dus bezit jij die flexibele instelling en ben je gedreven om een bijdrage te leveren aan het succes van deze organisatie, dan zit je bij Promese goed. Als je je ambities laat zien is er zeker ruimte en vrijheid om met ons mee te ontwikkelen.

Nieuwsgierig naar meer? Neem een kijkje in de keuken en lees wat onze medewerkers vertellen over Promese en hun functies bij medewerkers aan het woord of bekijk de vacatures.