Login Klantenportaal
Promese - Bouwt aan de toekomst verhuizing naar Eindhoven | Promese, voor al uw logistieke totaaloplossingen
MenuPromese investeert stevig en verhuist naar een nieuw warehouse in Eindhoven, gebouwd voor de toekomst, om haar logistieke dienstverlening verder uit te rollen

29 sep 2016  |  Nieuws, Nieuws NL

Promese biedt al jaren totaaloplossingen als het gaat om B2C en B2B logistiek. Alle verschillende vormen van logistiek, e-fulfillment, wholesale, retail én omnichannel, worden door Promese verzorgd. “Vanuit ons nieuwe warehouse in Eindhoven, met een compleet nieuwe logistieke inrichting, kunnen wij ons wereldwijde werkterrein nog beter bedienen”, aldus Michael Cremers (CFO en mede-eigenaar Promese).

Promese maakt bewust de keuze zich te blijven ontwikkelen
Om de sterke groei en ontwikkeling van onze logistieke dienstverlening verder voort te kunnen blijven zetten, is Promese op zoek gegaan naar een warehouse geschikt voor de toekomst. Deze locatie is gevonden in het iconische Cargo Forum pand dat gevestigd is op Flight Forum te Eindhoven. Met een opslagruimte ter grootte van ruim vijf voetbalvelden (>35.000 m²) zijn we in staat om op topniveau te acteren op de logistieke markt.

Investeren om op topniveau te kunnen acteren
Door het pand op Flight Forum, alwaar ook Eindhoven Airport gevestigd is, aan te kopen kunnen we blijven innoveren. Het nieuwe warehouse leent zich uitstekend om de laatste ontwikkelingen op het gebied van logistieke oplossingen te implementeren. De ligging, de ruime opslagcapaciteit en de mogelijkheid om een ideale logistieke inrichting te realiseren, hebben de doorslag gegeven voor deze investering.

Compleet nieuwe logistieke inrichting met het oog op de toekomst
Naast vernieuwing en verbetering van het pand, waarvan de werkzaamheden al in volle gang zijn, zal er ook een compleet nieuwe logistieke inrichting worden geplaatst. Naast op maat gemaakte opslagfaciliteiten, wordt er druk gewerkt aan een geheel nieuwe sorteermachine oplossing. In het laatste kwartaal van 2016 wordt gestart met het overzetten van de eerste klanten naar ons nieuwe warehouse in Eindhoven.

verhuizing_smaller

Promese: een zwaargewicht op het gebied van Omnichannel
“Wij zijn er trots op dat wij logistiek en e-commerce volledig voor onze klanten uit handen nemen. Onze klanten bedienen zowel B2B als B2C. Zij profiteren daarnaast van al onze activiteiten om hun processen, met onze eigen IT afdeling, volgens de laatste moderne maatstaven te kunnen optimaliseren.”, aldus Frank Herculeijns, Managing Director Promese.

Wij vieren dit succes graag met u
De komende tijd houden wij u graag op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent de verbouwing en werkzaamheden van ons nieuwe warehouse. Wij nodigen u te zijner tijd graag uit om het glas te heffen op onze gezamenlijke, succesvolle toekomst.