Login Klantenportaal
Promese - wholesale & retail logistiek
Menu

 

Home > Onze diensten > Wholesale & Retail

Wholesale & Retail logistiek

Inbound logistiek, containers lossen, warehousing, cross dock, verdeelstraten, grotere orders, grotere volumes, allerlei kenmerken van uw business to business supply chain. Promese Logistics kan dit allemaal voor u verzorgen.

In ons warehouse wordt voor elke opdrachtgever een vast basisteam van medewerkers ingezet, waardoor de communicatielijnen kort blijven. Dit versterkt ook de binding met u als opdrachtgever waarin we samen streven naar het beste resultaat.

Warehouse Management

Promese maakt gebruik van een uitgebreid, zelf ontwikkelt, warehouse management systeem. Klanten kunnen hierin hun artikelen en orders beheren en tevens te volgen waar een order zich in het proces bevindt.

Uiteraard kan het warehouse management systeem van Promese ook gekoppeld worden met uw eigen systemen. Daarnaast geeft het warehouse management systeem u inzicht in uw leveringen en actuele voorraden door middel van diverse rapportages die inzichtelijk en geautomatiseerd zijn.

Pick, Pack & Ship

Het pick & pack proces gebeurd natuurlijk volledig op basis van scanning, waardoor de controle op de compleetheid en juistheid van een zending maximaal gewaarborgd is. Promese werkt samen met alle gerenommeerde vervoerders en kan in enkele minuten al uw andere transporteurs koppelen. Benelux, Europa en wereldwijd. Uw business moet global kunnen gaan.

Retourverwerking

Het warehousemanagement systeem van Promese ondersteunt het complete retourproces.  Retouren worden ontvangen in het warehouse, waarna ze gecontroleerd en verwerkt worden. Daarna worden de retouren weer op voorraad gelegd of apart voor u of uw leverancier. Voor onze klanten is ook inzichtelijk welke artikelen retour zijn gekomen en met welke reden. Aan de hand van deze informatie is het mogelijk voor de klant om haar eigen Customer Service afdeling contact op te laten nemen met deze consumenten.

Stock Management

Als klant heeft u de controle op al uw voorraad en de voorraadbewegingen, omdat deze in het warehouse management systeem worden geregistreerd. Uw voorraad wordt goed bewaakt en er worden continu steekproefcontroles ingezet.

Business Intelligence

Promese beschikt over software die het mogelijk maakt om data uit diverse bronnen op elkaar aan te laten sluiten en hier analyses op uit te voeren. Hiermee kunnen klant specifieke rapportages geproduceerd worden die u inzicht geven in diverse processen, zoals in voorraden, handling, retouren, etc. Alles waar u op stuurt, wordt door het systeem van Promese aangeleverd.

Customer service

De Customer Service afdeling is voor u een aanspreekpunt voor al uw vragen. Dit in zowel Nederlands, Engels, Duits en Frans. Zij zijn uw verlengstuk binnen onze organisatie. Daarnaast kunnen zij op uw verzoek acties in gang zetten richting uw klanten of leveranciers.