Login Klantenportaal
Promese - E-commerce uitbesteden
Menu

 

Home > Onze diensten > E-commerce

E-commerce

Voor bedrijven die zich willen focussen op hun eigen core business, kan Promese Logistics naast uw webshop fulfilment u ook op het gebied van e-commerce compleet ontzorgen. Diverse e-commerce specialisten kunnen u adviseren en helpen bij concrete vraagstukken. Daarnaast kunnen zij opereren als externe e-commerce afdeling voor uw bedrijf. In overleg met u worden de doelen bepaald en gestreefd naar het beste resultaat.

Promese biedt alle e-commerce benodigdheden:
– customer service
– content verrijking
– online marketing
– grafische vormgeving
– webshopbeheerCustomer service

De Customer Service afdeling kan voor u zowel de telefonische communicatie als de communicatie per e-mail met uw consumenten en/of retailers uit handen nemen. Dit in zowel Nederlands, Engels, Duits en de Franse taal. Mochten er specifieke talen ontbreken, dan voegen wij die graag toe.

Daarnaast zullen zij de acties omtrent retouren en crediteringen  beheren en de communicatie  hiervan richting de consument.

Content verrijking

Hoogwaardige productfotografie en productomschrijvingen die voor zoekmachines geoptimaliseerd zijn, zorgen mede voor een betere conversie op uw webshop. Promese beschikt over een eigen fotostudio. De fotostudio staat centraal in het warehouse. Hierdoor wordt de tijd tussen de ontvangst en het online zetten van de artikelen zo kort mogelijk gehouden.

De professionele studio biedt diverse mogelijkheden met o.a. een Styleshoot Fotolab voor flat fotografie, fotografie op modelpop. Deze foto’s zijn uitgesneden en kunnen na ontvangst direct op uw webshop geplaatst worden.

Online marketing

Voor het genereren van doelgerichte bezoekers op uw webshop,  om omzet en conversieverhoging te realiseren. Dit wordt op allerlei manieren opgezet, middels SEA, SEO, linkbuilding, Google Adwords, Google Shopping, Affiliate Marketing, E-mailmarketing, e.d.

Grafische vormgeving

Onze DTP’ers verzorgen de online vormgeving van uw webshop, nieuwsbrieven, banners en acties, daarnaast bewaken zij uw huisstijl en eenheid tussen vormgeving, beeld- en tekstelementen. Dit altijd met in het achterhoofd het positief bevorderen van de verkoopresultaten.

Webshop beheer

Voor het optimaal laten werken van uw webshop, het nagaan van de werking van geplaatste acties of eventueel ook zorgen voor de doorvertaling van offline naar online.