Login Klantenportaal
Promese, voor al uw logistieke totaaloplossingen Brands / Merken - Promese, voor al uw logistieke totaaloplossingen
Menu

 

  • B2B & B2C onder een dak
  • 35.000m² vloeroppervlak
  • State of the art magazijn technologie
  • Goederenontvangst
  • Voorraadbeheer
  • Distributie(pick, pack, ship)
  • Retourverwerking
  • Webshop ontwikkeling
  • Extra diensten

Brands / Merken

Promese biedt logistieke totaaloplossingen voor brands en vindt dat elke stap in een logistiek proces iets moet toevoegen. Omdat we alle disciplines van logistieke processen verzorgen, kunnen we daaraan voldoen. Al jaren bieden we logistieke totaaloplossingen voor zowel Business to Business als Business to Consumer. Daarin is Promese uniek.

Wat doet Promese voor brands op logistiek gebied

Onze voornaamste taak is ervoor te zorgen dat uw producten, op een slimme manier, op tijd en in perfecte staat de groothandel, winkel en uiteindelijk de consument bereiken. Door onze drive, meer dan dertig jaar ervaring en gezonde nieuwsgierigheid naar noviteiten, die we inzetten voor de groei van uw brand, dragen we bij aan uw succes. Maar minstens zo belangrijk, is het contact met u. Door goed naar u te luisteren, begrijpen we wat u wilt. We zorgen voor een passende logistieke oplossing, die aansluit bij de wensen van uw brand.

Nationale en internationale distributie van uw brand

Promese is ingericht op brands die zowel nationaal als internationaal opereren. Zowel voor B2B als voor B2C bieden we passende vervoersoplossingen aan. Promese zorgt wereldwijd voor snelle, flexibele en betrouwbare logistieke oplossingen. We verzorgen ook de juiste documentatie zodat uw producten snel door de douane verwerkt kunnen worden.

Samen succesvol zijn

We zetten altijd in op een persoonlijke relatie. Zie ons als uw zakelijke partner, die er alles aan doet om bij te dragen aan de groei van uw brand. Uw succes is ook ons succes. Dat drijft ons tot het uiterste om uw uitdagingen om te zetten naar slimme logistieke totaaloplossingen. Mocht u met ons gaan samenwerken, staat niets u in de weg om (wereldwijd) te opereren in grote volume-aantallen. Sterker nog, we gaan uit van uw expansie en zijn er op voorbereid.

Promese, specialist in logistiek van B2B, B2C én de combinatie daarvan

B2B, logistieke oplossingen als fundament voor de groei van uw brand

De logistieke Business to Business totaaloplossingen die Promese biedt, zijn als een fundament waarop u kunt bouwen. U kunt zich richten op uw brand en de expansie daarvan. Promese zorgt ervoor dat uw logistieke proces daarop is voorbereid.

B2C, logistieke oplossingen om uw klanten te bereiken

Alles wat we doen is erop gericht is om te voldoen aan de hedendaagse verwachtingen van uw klanten. Dat doen we door, met dezelfde inzet als u, aandacht te geven aan de beleving van uw klanten. Maar ook door hen de vrijheid te bieden om te kiezen waar en wanneer ze uw product kopen en laten bezorgen. Promese biedt hiervoor omnichannel totaaloplossingen.