Login Klantenportaal
Promese Logistics - over ons
Menu

 

Home > Over ons

Meer dan logistiek & e-commerce

Promese is een bedrijf met jarenlange ervaring binnen de logistiek, maar jong van hart en zeer energiek en vernieuwend van geest. Wij bieden al jaren totaaloplossingen als het gaat over e-fulfillment, wholesale, retail én omnichannel. Wij bedienen zowel Business to Business als Business to Consumer. Daarin zijn wij uniek.

Promese maakt hun klanten succesvoller

Het succes van onze klanten is ons succes. Dat is de drijfveer van de medewerkers van Promese om áltijd alles op alles te zetten. Wij maken onze klanten succesvoller door logistiek en e-commerce volledig uit handen te nemen. En dat doen we graag.

Eerlijk advies krijgen, volledig ontzorgd worden en op de hoogte gehouden worden van de nieuwste technische noviteiten vinden onze klanten belangrijk. Dat begrijpen wij en daar handelen wij naar.

Uniek

•    Logistiek met gevoel
•    Eigen IT afdeling
•    Alles onder één dak
•    Zowel B2B als B2C
•    Innovatief
•    Omnichannel“Elke stap in de logistieke keten moet iets toevoegen, vinden wij. Het proces start al bij de fabrieken van onze klanten (Azië, Zuid Europa, Turkije, e.a.). Daar kunnen wij al inspringen en vervolgens verzorgen wij het stuk wholesale, retail en e-fulfilment logistiek. Het gaat bij ons eigenlijk steeds een afdeling verder, waardoor je niet met drie verschillende partijen hoeft samen te werken en maar één voorraad nodig hebt”, zegt CEO Frank Herculeijns.

“De corebusiness is logistiek, maar wij faciliteren onze klant ook bij het moment waarop zijn of haar klant een mogelijk aankoop wil gaan doen of doet. Als onze klant groeit, groeien wij ook. Een win-win situatie voor beide partijen. Een goede trigger voor Promese, maar ook een waarborg voor onze klanten”, volgens CFO Michael Cremers. Merken kunnen ook hun assortiment via Promese virtueel stallen in de etalages van digitale warenhuizen als Amazon, Ebay en Zalando. Een benodigde IT-koppeling voor deze kanalen, is vaak een enorme investering. Dus heeft Promese dat al voor ze gedaan. De modemarkt heeft behoefte aan goede verdienmodellen en Promese kan daar een serieuze partner in zijn.

Promese maakt ingewikkelde marktvraagstukken simpel en delen vervolgens het succes. Een mooiere drive bestaat niet. 

Zijn jullie op zoek naar een innovatieve en flexibele samenwerkingspartner voor jullie logistieke dienstverlening? Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met ons op of lees meer over wat we voor onze klanten doen bij business cases.

Historie

Promese is meer dan 30 jaar geleden opgericht voor o.a. de distributie van mediadragers voor bedrijven als Warner Home en Universal Pictures. De kennis en ervaring, opgedaan gedurende die jaren, wordt nu zeer succesvol toegepast binnen allerlei nieuwe marktsegmenten.

Promese is inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met 100 enthousiaste vaste en flexmedewerkers, die zich dagelijks bezighouden met de distributie van Fashion, Home Entertainment, Sports, Leisure, Outdoor en andere producten.