Login Klantenportaal
Omnichannel fulfilment Bronx
MenuOmnichannel fulfilment Bronx

25 feb 2016  |  Nieuws

Vanaf 2016 besteedt Bronx haar Omnichannel Fulfilment uit aan Promese Logistics BV. Dat houdt in dat Promese naast de logistieke dienstverlening voor zowel B2B als B2C, ook de dienstverlening voor externe online kanalen verzorgd. Hierdoor is  Bronx Fashion nog beter in staat om haar klanten via alle mogelijke kanalen tegemoet te treden.

Samen met technisch partner An(d)dare worden de koppelingen met de externe kanalen, zoals Amazon, Ebay en andere (online) marktplaatsen, neergezet. Daarna staat het vernieuwen en uitbreiden van de huidige online stores op de planning om ook daar volledig up to date aan de slag te gaan. Promese zal het gehele e-commerce proces op zich nemen; van de promotie op de verschillende kanalen tot de nazorg door customer service.

Onder Bronx Fashion B.V. vallen twee bekende schoenenmerken; Bronx en Blink. Trendy merken die zich richten op de hippe, moderne vrouw. De liefde voor schoenen zit bij hen al meer dan 125 jaar in het bloed. De schoenen worden in Nederland ontworpen met het typische Bronx Fashion gevoel: uitgesproken en stylish.

We zijn er dan ook erg trots op dat we deze mooie organisatie mogen verwelkomen.

00a-500x256-BRONX-HOME

www.bronxshoes.com