Login Klantenportaal
Promese | Nieuws Promese, voor al uw logistieke totaaloplossingen |
Menu
DJ Hardwell breidt samenwerking met Promese uit met wereldwijde logistieke werkzaamheden voor alle merchandise

DJ Hardwell breidt samenwerking met Promese uit met wereldwijde logistieke werkzaamheden voor alle merchandise

13 mrt 2017  |  Nieuws NL

Al in 2015 is DJ Hardwell een samenwerking aangegaan met Promese voor de logistieke activiteiten omtrent Revealed, het platenlabel van Hardwell.

Promese heeft destijds ook een webshop (https://www.revealedstore.com) ontwikkeld die we nog altijd beheren. Ook verzorgen we al jaren de promotionele activiteiten en de customer service voor Revealed Store.

Samenwerking wordt uitgebreid

Onlangs heeft het management van Hardwell ons laten weten dat ze Promese ook gaan inschakelen voor de logistieke activiteiten voor alle merchandise van Hardwell, wereldwijd.

Promese heeft inmiddels een webshop (https://www.hardwellstore.com ) ontwikkeld voor alle merchandise-artikelen van Hardwell en deze wordt ook volledig door ons beheerd.

Het assortiment van Hardwell bestaat onder andere uit shirts, jacks, caps, posters, boeken en dvd’s.

We zijn er trots op dat Hardwell, naast de wereldwijde logistieke werkzaamheden, ook het ontwikkelen en beheren van de webshops, de promotionele activiteiten en de customer service aan Promese toevertrouwt.

Hardwell maakt daarmee volledig gebruik van de diverse diensten die Promese biedt om hun logistieke processen te verbeteren. Zo wordt voor Hardwell een aanzienlijke winst gerealiseerd in tijd, productiviteit en klantenservice.

Promese als betrouwbare logistieke partner

De innovatieve oplossingen van Promese helpen bedrijven met hun logistieke uitdagingen.

Promese adviseert en begeleidt bedrijven in een snel veranderend speelveld, gedreven door de digitalisering van de maatschappij. Daar spelen we op in door een brug te slaan tussen werkprocessen en technologische mogelijkheden.

Zo kunnen bedrijven efficiënter werken en helpt Promese om de ambities van haar klanten om te zetten in grote prestaties. Het succes van onze klanten is ook ons succes.

Omnichannel; kansen voor de groothandel

23 dec 2016  |  Nieuws NL

Omnichannel, het antwoord op hedendaagse verwachtingen van consumenten

Consumenten zijn steeds kritischer. Ze laten zich goed informeren en eisen dat u constant op scherp staat ze optimaal te bedienen. Ze willen hun producten offline én online kunnen kopen. En geleverd krijgen, waar én wanneer zij dat willen.

De steeds kritischere houding van consumenten dwingt uw logistiek partner de logistieke processen aan te scherpen. Dat biedt ook kansen. Promese gelooft dat omnichannel logistiek bijdraagt aan een positieve klantbeleving, klantenloyaliteit en een significante omzetstijging.

Veranderende vraag, logistieke processen bewegen mee

Hebben uw klanten de vrijheid te kiezen waar en wanneer ze uw producten kopen en laten bezorgen? Wie hiervoor de juiste logistieke totaaloplossingen biedt, die naadloos aansluiten bij de verwachtingen van de hedendaagse consument, heeft kans op groot succes en versterkt zijn positie in de markt.

We noemen het met logistieke, offline én online, totaaloplossingen succesvol inspelen op deze kansen: omnichannel fulfilment.

Omnichannel biedt mogelijkheden

Het maakt bij omnichannel niet uit waar de voorraad zich bevindt of via welk kanaal de consument zich aandient. Vraag en aanbod vinden elkaar. Dat is wat consumenten verwachten. En het is belangrijk dat u uw logistieke processen hierop aanpast.

Kansen en mogelijkheden

Het combineren van offline en online verkoopkanalen is het antwoord op de hedendaagse verwachtingen van de consument. Uw logistieke processen zult u hierop moeten aanpassen. Maar of u nu een groothandel of een webshop runt, merk of retailer bent; logistiek is en blijft een grote uitdaging. U houdt zich liever bezig met uw producten dan met alles om de bestellingen heen. Toch is het belangrijk dat u uw logistieke processen zo inricht dat u optimaal gebruik maakt van alle mogelijkheden die omnichannel biedt.

Omnichannel; kansen voor retailers

De combinatie retail en online kanalen biedt uitkomst. Hierdoor kan je online en offline je producten verkopen en gebruik maken van de logistieke oplossingen van elk kanaal. Door deze te combineren heb je goud in handen.

Op het moment dat de consument een product niet aantreft in een winkel, kan er direct een online bestelling geplaatst en afgerekend worden. Daarbij kan als pick-up-point de winkel, maar ook een privéadres worden aangegeven. De consument beschikt de volgende of zelfs dezelfde dag alsnog over het gewenste artikel. Als de consument via de webshop een product bestelt en de voorraad is niet voldoende, wordt automatisch gekeken naar de winkelvoorraad. Zo wordt de consument alsnog op zijn wenken bediend.

Kansen:

 • Minder nee-verkoop in winkel en online kanalen
 • Minder voorraadrisico
 • Klanttevredenheid stijgt

We sparren graag met u over de mogelijkheden en het ontwikkelen van online verkoop kansen.

Omnichannel; kansen voor merken

Van oudsher levert een brand aan groothandels en retailers. Echter we zien steeds meer dat er daarnaast ook rechtstreeks aan consumenten geleverd wordt.

Kansen:

 • Direct contact met de consument
 • Extra afzetkanalen
 • Betere klantenbinding
 • Online kan je een breder assortiment verkopen
 • Verkrijgen van consument inzicht / doelgroep data

Omnichannel; kansen voor de groothandel

Er zijn steeds meer producenten die rechtstreeks leveren aan consumenten. Dat zou je kunnen zien als bedreiging, maar door er creatief mee om te gaan is het om te buigen in een kans.

Kansen:

 • Uitbreiden eigen assortiment met online voorraad
 • Extra afzetkanalen
 • Online assortiment beschikbaar stellen voor webshops
 • Klantenbinding

Promese beweegt mee met de markt en speelt in op kansen die geboden worden

Bent u op zoek naar logistieke totaaloplossingen, die ervoor zorgen dat u omnichannel succesvol kunt inzetten? Neem gerust contact met ons op. We sparren graag met u en komen met creatieve oplossingen die ervoor zorgen dat u succesvoller bent.

Promese investeert stevig en verhuist naar een nieuw warehouse in Eindhoven, gebouwd voor de toekomst, om haar logistieke dienstverlening verder uit te rollen

29 sep 2016  |  Nieuws, Nieuws NL

Promese biedt al jaren totaaloplossingen als het gaat om B2C en B2B logistiek. Alle verschillende vormen van logistiek, e-fulfillment, wholesale, retail én omnichannel, worden door Promese verzorgd. “Vanuit ons nieuwe warehouse in Eindhoven, met een compleet nieuwe logistieke inrichting, kunnen wij ons wereldwijde werkterrein nog beter bedienen”, aldus Michael Cremers (CFO en mede-eigenaar Promese).

Promese maakt bewust de keuze zich te blijven ontwikkelen
Om de sterke groei en ontwikkeling van onze logistieke dienstverlening verder voort te kunnen blijven zetten, is Promese op zoek gegaan naar een warehouse geschikt voor de toekomst. Deze locatie is gevonden in het iconische Cargo Forum pand dat gevestigd is op Flight Forum te Eindhoven. Met een opslagruimte ter grootte van ruim vijf voetbalvelden (>35.000 m²) zijn we in staat om op topniveau te acteren op de logistieke markt.

Investeren om op topniveau te kunnen acteren
Door het pand op Flight Forum, alwaar ook Eindhoven Airport gevestigd is, aan te kopen kunnen we blijven innoveren. Het nieuwe warehouse leent zich uitstekend om de laatste ontwikkelingen op het gebied van logistieke oplossingen te implementeren. De ligging, de ruime opslagcapaciteit en de mogelijkheid om een ideale logistieke inrichting te realiseren, hebben de doorslag gegeven voor deze investering.

Compleet nieuwe logistieke inrichting met het oog op de toekomst
Naast vernieuwing en verbetering van het pand, waarvan de werkzaamheden al in volle gang zijn, zal er ook een compleet nieuwe logistieke inrichting worden geplaatst. Naast op maat gemaakte opslagfaciliteiten, wordt er druk gewerkt aan een geheel nieuwe sorteermachine oplossing. In het laatste kwartaal van 2016 wordt gestart met het overzetten van de eerste klanten naar ons nieuwe warehouse in Eindhoven.

verhuizing_smaller

Promese: een zwaargewicht op het gebied van Omnichannel
“Wij zijn er trots op dat wij logistiek en e-commerce volledig voor onze klanten uit handen nemen. Onze klanten bedienen zowel B2B als B2C. Zij profiteren daarnaast van al onze activiteiten om hun processen, met onze eigen IT afdeling, volgens de laatste moderne maatstaven te kunnen optimaliseren.”, aldus Frank Herculeijns, Managing Director Promese.

Wij vieren dit succes graag met u
De komende tijd houden wij u graag op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent de verbouwing en werkzaamheden van ons nieuwe warehouse. Wij nodigen u te zijner tijd graag uit om het glas te heffen op onze gezamenlijke, succesvolle toekomst.

Filling Pieces stapt volledig over op Promese als logistiek partner

28 sep 2016  |  Nieuws

Heel trots zijn we te mogen melden dat het unieke footwear label Filling Pieces per 4 juli jl. heeft gekozen voor Promese als compleet logistiek partner.

Filling Pieces
Filling Pieces is opgericht in 2009 door de jonge ontwerper Guillaume Philibert, die zijn roots in de architectuur heeft. Dat is terug te zien in de doordacht strakke designs. De schoenen zijn gemaakt van de meest hoogwaardige materialen zoals full grain leather, nubuck en suède.

Inmiddels is Filling Pieces niet meer alleen in Nederland te verkrijgen maar ook ver buiten de grenzen. Dat brengt logistieke uitdagingen met zich mee die Promese graag oplost!

Samenwerking op logistiek gebied wordt uitgebreid
Vanwege de goede resultaten die zijn geboekt in het business to business traject, waar al een samenwerking tussen Filling Pieces en Promese voor bestond, is er nu gekozen om ook het business to consumer traject volledig bij Promese neer te leggen. En daar zijn we trots op!

Redenen voor Filling Pieces om voor Promese te kiezen:
•    het regelen van douanepapier wordt volledig uit handen genomen;
•    Promese zorgt voor ontbudelen van sizepacks, hierdoor kunnen deze ook als losse paren verkocht worden;
•    directe optimalisatie in de logistieke processen.

Filling Pieces aan het woord
‘’Wij kiezen voor Promese vanwege de persoonlijke aandacht, toewijding en flexibiliteit. Naast het prima uitvoeren van alle dagelijkse activiteiten op het gebied van Logistiek & Distributie is Promese altijd bereid onze bijzondere en gecompliceerde verzoekjes op te pakken. Promese zoekt altijd naar de beste oplossing voor onze wensen. Het persoonlijke en directe contact met de werknemers van Promese zorgt bovendien voor zeer korte lijntjes en prettige verhoudingen. Wij beschouwen Promese niet als een puur zakelijke relatie maar echt als een gewaardeerd partner.’’
Tom Koppenol, Head of Logistics Filling Pieces.

Promese zet groeistrategie door
De samenwerking met Filling Pieces  geeft Promese de ruimte om de ingezette groeistrategie verder door te voeren.  De ambitie van Promese is om de grootste en meest complete logistieke partner in Nederland te worden. Het partnership met Filling Pieces zal een belangrijke factor zijn voor het realiseren van structurele groei voor de komende jaren.

Over Promese
Promese lost ingewikkelde logistieke marktvraagstukken op voor haar klanten. Waardoor zij hun klanten beter kunnen bedienen. “Als onze klant groeit, groeien wij ook. Een win-win situatie voor beide partijen.” Een goede trigger voor Promese, maar ook een waarborg voor onze klanten.

Bent u op zoek naar een innovatieve en flexibele samenwerkingspartner voor uw logistieke dienstverlening? Twijfel dan niet en neem contact met ons.

img_1952_1000x256

Het nieuwe Nederlandse vrouwenmodemerk “dayz” vindt in Promese betrouwbare partner voor hun volledige e-commerce

15 sep 2016  |  Nieuws, Nieuws NL

“dayz”, het nieuwe Nederlandse vrouwenmodemerk, was op zoek naar een partij die het hele e-commerce proces voor ze uit handen kon nemen.
In Promese vonden zij een partner die ze voorziet in alle middelen om de klantbeleving te optimaliseren.

Promese zorgt voor de optimale klantbeleving
“dayz” biedt het hele jaar fresh fashion die aansluit bij de levensstijl van de modebewuste vrouw. Promese maakt het mogelijk dat detaillisten 365 dagen per jaar, 24/7 uit voorraad kunnen bestellen voor een optimale collectieverversing. Detaillisten zijn er daardoor verzekerd van dat ze op werkdagen binnen 24 uur de bestelling in hun winkels hebben hangen.

Promese ontwikkelde een webshop met unieke shopervaring
Promese ontwikkelde twee webshops voor “dayz” (B2B en B2C www.dayz.nl), waarvan ze ook het beheer verzorgen. Er wordt nu gewerkt aan de koppelingen met marktplaatsen Amazon en Ebay zodat dayz ook via deze kanalen kleding kan aanbieden.

Voor de unieke shopervaring, neemt Promese qua e-commerce nog meer uit handen, namelijk:

 • Webshop beheer
 • Customer service
 • Content verrijking
 • Fotografie
 • Online marketing
 • Grafische vormgeving
 • Credit management
 • E-fulfilment

dayz2
Lancering webshop dayz succesvol

“dayz” heeft zich op de modefabriek in Amsterdam gepresenteerd in het weekend van 10 en 11 juli jl. Op 12 juli werden de business to business en business to consumer webshops succesvol gelanceerd. Wij zijn er trots op dat wij een bijdrage kunnen leveren aan het succes van het fresh fashion merk “dayz”.

Promese in Schoenvisie

7 mrt 2016  |  Nieuws

Afgelopen maand stond Promese met haar verhaal over Omnichannel in Schoenvisie, het vakblad voor de schoenenbranche:

Logistiek totaalconcept voor de schoenenbranche

Sinds vijf jaar richt het Brabantse Promese haar pijlen op de mode- en schoenenbranche. Steeds meer (internationale) bedrijven maken gebruik van hun totaalservice: wholesale, retail en e-fulfilment onder één dak.

Promese heeft vijf jaar geleden een facelift ondergaan door als nog onbekende logistieke partij de mode- en schoenenmarkt te betreden. Toch was het een logische stap, vertelt CFO Michael Cremers aan de grote houten keukentafel in Breda, de plek waar ze ook hun klanten ontvangen. “We komen uit de Home Entertainment, een markt die net als de mode- en schoenenbranche onder druk staat. Daar hebben wij geleerd een enorme service te kunnen verlenen, ondanks de mindere marges en drukkende prijzen”. Het unieke aan Promese is dat zij initieel wholesale, retail en e-fulfilment aanbieden onder een dak, het zogenaamde Omnichannel. Vooral die combinatie biedt meerwaarde, legt collega CEO Frank Herculeijns uit. “Elke stap in de logistieke keten moet iets toevoegen vinden wij. Het proces start al bij de fabrieken van onze klanten in Azië. Vervolgens verzorgen wij het stuk wholesale en retail, maar dus ook e-fulfilment. Het gaat bij ons eigenlijk steeds een afdeling door, waardoor je niet met drie partijen hoeft samen te werken en maar één voorraad nodig hebt.”

              schoenvisie 01_500x256  Schoenvisie

Na een opbouwfase van vijf jaar – de heren geloven niet in een quick fix – kunnen ze ondertussen mooie resultaten laten zien. Cremers: “Voor een bekende Nederlands modeketen hebben wij recent een webshop opgezet met een snel stijgende omzet. Zij hoeven alleen hun kleding hier te stallen, wij regelen de rest. Van opslag tot alle logistieke activiteiten, maar ook productfotografie, online marketing en webshopmanagement. Onze core business is logistiek, maar wij faciliteren onze klant dus ook bij het moment waarop zijn klant mogelijk een aankoop doet. Als zij groeien, groeien wij ook. Een win-winsituatie voor beide partijen.”  Sinds deze maand is het voor merken ook mogelijk om hun assortiment via Promese virtueel te stallen in de etalages van digitale warenhuizen als Amazon en Zalando. Cremers: “Als een consument daar iets bestelt, komt het bij ons binnen. De modemarkt heeft behoefte aan goede verdienmodellen, daar zijn wij ons goed van bewust.”  Herculeijns: “Wij maken ingewikkelde marktvraagstukken simpel en delen het succes.”

Omnichannel fulfilment Bronx

25 feb 2016  |  Nieuws

Vanaf 2016 besteedt Bronx haar Omnichannel Fulfilment uit aan Promese Logistics BV. Dat houdt in dat Promese naast de logistieke dienstverlening voor zowel B2B als B2C, ook de dienstverlening voor externe online kanalen verzorgd. Hierdoor is  Bronx Fashion nog beter in staat om haar klanten via alle mogelijke kanalen tegemoet te treden.

Samen met technisch partner An(d)dare worden de koppelingen met de externe kanalen, zoals Amazon, Ebay en andere (online) marktplaatsen, neergezet. Daarna staat het vernieuwen en uitbreiden van de huidige online stores op de planning om ook daar volledig up to date aan de slag te gaan. Promese zal het gehele e-commerce proces op zich nemen; van de promotie op de verschillende kanalen tot de nazorg door customer service.

Onder Bronx Fashion B.V. vallen twee bekende schoenenmerken; Bronx en Blink. Trendy merken die zich richten op de hippe, moderne vrouw. De liefde voor schoenen zit bij hen al meer dan 125 jaar in het bloed. De schoenen worden in Nederland ontworpen met het typische Bronx Fashion gevoel: uitgesproken en stylish.

We zijn er dan ook erg trots op dat we deze mooie organisatie mogen verwelkomen.

00a-500x256-BRONX-HOME

www.bronxshoes.com

Webwinkel Vakdagen

28 jan 2016  |  Nieuws

Promese stond 20 en 21 januari met een prachtige stand van 35m2 op de Webwinkel Vakdagen, het grootste E-commerce event van de Benelux die haar 10-jarig jubileum heeft gevierd.

De beurs kenmerkte zich door een grote groep geïnteresseerde bedrijven, die gericht op zoek waren naar logistieke oplossingen voor een bestaande of nieuwe webshop. Promese was een van de weinige logistieke aanbieders op deze beurs die zowel het Business to Business als het Business to Consumer segment kan bedienen. Dit heeft dan ook geleid tot een groot aantal gesprekken met zeer geïnteresseerde potentiële relaties.

WVD2016 2 WVD2016 3

Revealed webshop live

10 dec 2015  |  Nieuws

Promese gaat samenwerken met het wereldwijd bekende DJ-label Revealed.

Promese heeft in dit geval de complete webshop neergezet. Op deze webshop worden allerlei merchandise artikelen van Revealed aangeboden. Deze shop wordt wereldwijd bediend door Promese. Merchandise in alle vormen, zoals action figures, hoodies, T-shirts, caps, vinyl, posters en andere leuke artikelen worden hier verkocht. Revealed is inmiddels uitgegroeid tot één van ‘s werelds meest toonaangevende Dance Labels. Naast de logistieke afhandeling verzorgt Promese alle bijkomende activiteiten, customer service, online marketing, webshop beheer, DTP  en fotografie.

www.revealedstore.com

www.cloud9musicstore.com

   

Filling Pieces

11 nov 2015  |  Nieuws

Promese is verheugd om aan te kondigen dat we met Filling Pieces zijn overeengekomen om de komende jaren hun wereldwijde logistiek verder uit te breiden en hen volledig te ontzorgen op het gebied van wholesale en retail logistiek.

Filling Pieces, indien u er nog niet van gehoord heeft (wat ons zou verbazen), is een wereldwijd hip en trendy schoenlabel. Filling Pieces is in Amsterdam gevestigd en opgericht in 2009 door eigenaar en ontwerper Guillaume Philibert Chin. Filling Pieces wil het gat tussen haute couture- en street couture sneakers vullen. Rappers Busta Rhymes, Jermaine Dupri en Rick Ross lopen al warm voor de handgemaakte schoenen.

fillingpieces1    fillingpieces