Login Klantenportaal
Promese - Onze medewerkers
Menu

 

Home > Werken bij > Medewerkers aan het woord

Medewerkers aan het woord

Een kijkje achter de schermen geeft een goed beeld van onze medewerkers en wat ze leuk vinden aan het werken bij een logistieke organisatie. We kunnen wat meer inzoomen op wat we doen en/of kunnen en daarbij laten we ook gelijk zien door wie dat gedaan wordt.

Rathna - HR Assistent

“Als verantwoordelijke van de flexpool leer ik Promese en de medewerkers goed kennen.”

Samen met mijn twee collega’s op afdeling Human Resources nemen we de personeelsadministratie en het personeelsbeleid binnen onze organisatie voor onze rekening. Ik ben verantwoordelijk voor de flexpool van Paraat, de dochteronderneming van Promese. Het werven van personeel, voeren van sollicitatiegesprekken, personeelsbehoefte afstemmen met Supervisors en het dagelijks maken van personeelsplanningen behoren onder andere tot mijn werkzaamheden.  

Na mijn studie in 2011 ben ik eerst begonnen op afdeling Retouren in het magazijn. Ik wilde graag snel aan de slag en het was leuk om die processen te leren kennen. Na twee weken vertelde mijn leidinggevende in een gesprek dat ze me eigenlijk wel zag in de rol van haar back-up. Zo heb ik een mooie kans gekregen om door te groeien.

Promese is in de loop der jaren gegroeid, maar ik ervaar nog steeds een open en leuke werksfeer.

Wat ik mooi vind aan mijn werk is dat ik iedere dag mensen met diverse achtergronden en culturen mag leren kennen. Het is daarnaast een dankbaar beroep, ik kan mensen blij maken met een nieuwe baan. En tot slot: ik leer nog iedere dag wat bij!

Zie ik jou binnenkort ook bij Promese?

Steven - Manager Projects

“Het geeft me veel voldoening om samen doelstellingen te realiseren.”

In februari 2012 heb ik Promese leren kennen toen ik de logistieke activiteiten van mijn toenmalige werkgever heb uitbesteed aan Promese. De ambitie en bereidwilligheid om mij als klant te begrijpen zijn mij bijgebleven uit die periode.

Na meer dan een jaar klant te zijn geweest ben ik in 2014 bij Promese gestart als Manager Projects waar ik leiding geef aan het Projectbureau. Ondanks mijn relatief korte periode bij Promese mag ik dus met recht zeggen dat ik Promese “van binnen en buiten” ken. Vanaf de eerste dag viel het mij op dat het gezicht van Promese naar mij als klant niet anders bleek te zijn nu ik collega ben.

Promese heeft een duidelijke wens om niet per se de standaard te volgen van de gemiddelde logistiek dienstverlener. Hierbij zijn adequate antwoorden op ICT vraagstukken essentieel waarin het Projectbureau een voorname rol speelt.

De werkzaamheden variëren van pakketkeuzes via pilots tot het ontwikkelen van unieke softwareoplossingen. Maar ook het selecteren van juiste hardware in dienst van logistieke efficiency valt onder het takenpakket. Iedereen die ooit met mij heeft samengewerkt weet dat hierin voor mij de “fun factor” ligt.

Ik kom nog even terug op het gezicht van Promese. Dat is voor mij een eerlijke en open cultuur van hard werkende mensen met een gezonde dosis humor. Het geeft mij veel voldoening om in een omgeving als deze samen de doelstellingen te realiseren. Gezien de groei van Promese en diversiteit aan klanten blijft het Projectbureau zich ontwikkelen. Ik zie het daarom als een bonus om steeds, vanuit die ontwikkeling, te mogen stoeien met het nieuwste aanbod op het gebied van ICT en Logistiek.