Login Klantenportaal
Promese - Logistieke partner van Filling Pieces
MenuFilling Pieces stapt volledig over op Promese als logistiek partner

28 sep 2016  |  Nieuws

Heel trots zijn we te mogen melden dat het unieke footwear label Filling Pieces per 4 juli jl. heeft gekozen voor Promese als compleet logistiek partner.

Filling Pieces
Filling Pieces is opgericht in 2009 door de jonge ontwerper Guillaume Philibert, die zijn roots in de architectuur heeft. Dat is terug te zien in de doordacht strakke designs. De schoenen zijn gemaakt van de meest hoogwaardige materialen zoals full grain leather, nubuck en suède.

Inmiddels is Filling Pieces niet meer alleen in Nederland te verkrijgen maar ook ver buiten de grenzen. Dat brengt logistieke uitdagingen met zich mee die Promese graag oplost!

Samenwerking op logistiek gebied wordt uitgebreid
Vanwege de goede resultaten die zijn geboekt in het business to business traject, waar al een samenwerking tussen Filling Pieces en Promese voor bestond, is er nu gekozen om ook het business to consumer traject volledig bij Promese neer te leggen. En daar zijn we trots op!

Redenen voor Filling Pieces om voor Promese te kiezen:
•    het regelen van douanepapier wordt volledig uit handen genomen;
•    Promese zorgt voor ontbudelen van sizepacks, hierdoor kunnen deze ook als losse paren verkocht worden;
•    directe optimalisatie in de logistieke processen.

Filling Pieces aan het woord
‘’Wij kiezen voor Promese vanwege de persoonlijke aandacht, toewijding en flexibiliteit. Naast het prima uitvoeren van alle dagelijkse activiteiten op het gebied van Logistiek & Distributie is Promese altijd bereid onze bijzondere en gecompliceerde verzoekjes op te pakken. Promese zoekt altijd naar de beste oplossing voor onze wensen. Het persoonlijke en directe contact met de werknemers van Promese zorgt bovendien voor zeer korte lijntjes en prettige verhoudingen. Wij beschouwen Promese niet als een puur zakelijke relatie maar echt als een gewaardeerd partner.’’
Tom Koppenol, Head of Logistics Filling Pieces.

Promese zet groeistrategie door
De samenwerking met Filling Pieces  geeft Promese de ruimte om de ingezette groeistrategie verder door te voeren.  De ambitie van Promese is om de grootste en meest complete logistieke partner in Nederland te worden. Het partnership met Filling Pieces zal een belangrijke factor zijn voor het realiseren van structurele groei voor de komende jaren.

Over Promese
Promese lost ingewikkelde logistieke marktvraagstukken op voor haar klanten. Waardoor zij hun klanten beter kunnen bedienen. “Als onze klant groeit, groeien wij ook. Een win-win situatie voor beide partijen.” Een goede trigger voor Promese, maar ook een waarborg voor onze klanten.

Bent u op zoek naar een innovatieve en flexibele samenwerkingspartner voor uw logistieke dienstverlening? Twijfel dan niet en neem contact met ons.

img_1952_1000x256