Login Klantenportaal
DJ Hardwell breidt samenwerking met Promese uit met wereldwijde logistieke werkzaamheden voor alle merchandise - Promese, voor al uw logistieke totaaloplossingen | Promese, voor al uw logistieke totaaloplossingen
MenuDJ Hardwell breidt samenwerking met Promese uit met wereldwijde logistieke werkzaamheden voor alle merchandise

DJ Hardwell breidt samenwerking met Promese uit met wereldwijde logistieke werkzaamheden voor alle merchandise

13 mrt 2017  |  Nieuws NL

Al in 2015 is DJ Hardwell een samenwerking aangegaan met Promese voor de logistieke activiteiten omtrent Revealed, het platenlabel van Hardwell.

Promese heeft destijds ook een webshop (https://www.revealedstore.com) ontwikkeld die we nog altijd beheren. Ook verzorgen we al jaren de promotionele activiteiten en de customer service voor Revealed Store.

Samenwerking wordt uitgebreid

Onlangs heeft het management van Hardwell ons laten weten dat ze Promese ook gaan inschakelen voor de logistieke activiteiten voor alle merchandise van Hardwell, wereldwijd.

Promese heeft inmiddels een webshop (https://www.hardwellstore.com ) ontwikkeld voor alle merchandise-artikelen van Hardwell en deze wordt ook volledig door ons beheerd.

Het assortiment van Hardwell bestaat onder andere uit shirts, jacks, caps, posters, boeken en dvd’s.

We zijn er trots op dat Hardwell, naast de wereldwijde logistieke werkzaamheden, ook het ontwikkelen en beheren van de webshops, de promotionele activiteiten en de customer service aan Promese toevertrouwt.

Hardwell maakt daarmee volledig gebruik van de diverse diensten die Promese biedt om hun logistieke processen te verbeteren. Zo wordt voor Hardwell een aanzienlijke winst gerealiseerd in tijd, productiviteit en klantenservice.

Promese als betrouwbare logistieke partner

De innovatieve oplossingen van Promese helpen bedrijven met hun logistieke uitdagingen.

Promese adviseert en begeleidt bedrijven in een snel veranderend speelveld, gedreven door de digitalisering van de maatschappij. Daar spelen we op in door een brug te slaan tussen werkprocessen en technologische mogelijkheden.

Zo kunnen bedrijven efficiënter werken en helpt Promese om de ambities van haar klanten om te zetten in grote prestaties. Het succes van onze klanten is ook ons succes.