Login Klantenportaal
Promese - business cases brands
Menu

 

Home Over ons > Business cases > Business cases brands

Fashion

Een van onze klanten had al een webshop en heeft een onderzoek gedaan om een professionelere omgeving te vinden om de logistiek uit te besteden. Uiteindelijk is gekozen voor Promese en verzorgt Promese sindsdien alle facetten van het fulfilment.

De webshop en commerce activiteiten worden door onze klant zelf uitgevoerd en middels interfaces ontvangt Promese alle informatie om op de juiste wijze de bestelde artikelen bij de consument te bezorgen.

Van tijd tot tijd spreken we met onze klant om nieuwe ontwikkelingen te bespreken, de service naar de consument te verbeteren of anderszins advies te geven over hun online activiteiten.

Verzending met een persoonlijke touch

Een kledingmerk waar Promese inmiddels meerdere jaren mee samenwerkt, had vanaf haar oprichting al bedacht dat ze de online consument toch graag een persoonlijke winkelervaring wilden geven. Zij verzonden namelijk alle orders met een kaartje waar een handgeschreven boodschap op stond. Bij de overgang naar Promese in 2011 was het absoluut een must om deze persoonlijke touch te behouden. Dankzij een speciale Magento extensie kan er binnen het eigen systeem voor iedere klant afzonderlijk een tekst worden ingegeven en digitaal worden geprint. Elke bestelling wordt sindsdien verzonden met een persoonlijke kaart, inclusief naam van de klant, in een luxe envelop.

Omdat service en kwaliteit zo belangrijk zijn, wordt veel aandacht besteedt aan de verzending van de orders door de medewerkers van het warehouse, dit naar grote tevredenheid van de klant. Ook de retourverwerking nemen we voor onze rekening. Belangrijke rapportages worden met gemak regelmatig door onze klant in een beveiligd webportaal opgevraagd, zodat de logistieke processen transparant te volgen zijn.

Wilt u uw logistiek uitbesteden? Neem contact met ons op! Wij bespreken graag samen met u wat we voor u kunnen betekenen.