Login Klantenportaal
Promese - Fashion, Home Entertainment, Sport & Leisure
Menu

 

Home > Onze diensten > Branches van onze klanten

Branches van onze klanten

De ontwikkelingen van Promese, zijn goed toepasbaar op alle segmenten die producten verkopen die rondom en in het huis te vinden zijn. Hieronder zijn enkele van de segmenten weergegeven waarin klanten van Promese opereren.

Fashion

Dit segment heeft al jaren last van een (te) groot aanbod, dalende prijzen, minder uitgaven, kritische consumenten en staat daardoor onder druk. Met name de grotere ketens en merken zijn in staat om snel en goed te schakelen op het terrein van de online verkopen, daar waar het middensegment en kleiner minder goed in staat is om een goede oplossing te vinden.

Elk kledingmerk, schoenenmerk of winkelketen kent het belang van een goede online oplossing. Promese kan hier het juiste verdienmodel tegenover zetten en samen alle mogelijke verkoopkanalen betreden. We hoeven niet de grootste fashion logistics dienstverlener te zijn, maar wel de beste..

Home Entertainment

Promese is ruim dertig jaar geleden opgericht om dit segment te bedienen en is na ruim dertig jaar nog steeds een prominente en als kwaliteitspartner bekend staande logistiek dienstverlener. In de Benelux is Promese de enige professionele partner (in dit marktsegment), groeit stevig door binnen Europa en heeft ook aspiraties wereldwijd.

We geloven in deze markt en blijven investeren in de juiste oplossingen voor onze klanten. Promese bevindt zich in dit segment, omdat wij dat graag willen. Promese heeft de ambitie om in dit segment de grootste te worden.

Sport

De stap van Fashion naar Sport is een logisch vervolg geweest. Enerzijds door de vergelijkbaarheid van artikelen, anderzijds doordat de seizoenen anticyclisch zijn ten opzichte van de seizoenen van Fashion en Home Entertainment. Hockeysticks, tennisrackets, kleding, schoenen en andere sportartikelen, alles gaat door de handen van onze werknemers.

Leisure & Outdoor

Dit segment wordt sinds begin van dit jaar door Promese verzorgd. Al sinds twee jaar verzorgt Promese de e-fulfilment activiteiten voor een klant binnen de dierbenodigdheden. Er is begin dit jaar gestart met een klant die zich bevindt in het spectrum van de campingartikelen. Daarnaast is er gestart met een winkel gespecialiseerd in barbecues.

Onder andere deze klanten hebben bijgedragen in het besef dat een marktsegment in deze categorie een welkome aanvulling is en zeer veel interessante mogelijkheden biedt. Net als in de andere segmenten is hier ook sprake van een win-win situatie.